Even voorstellen

Welkom bij Mustang Country, sinds 2010 de beste keuze voor de echte Mustangliefhebber. Ik wil mij graag aan u voorstellen, want u geeft de sleutels van uw Mustang natuurlijk niet zomaar aan een onbekende af.
Mijn naam is Ton van Broekhoven en ik heb inmiddels ruim veertig jaar ervaring als automonteur. Bovendien rij ik zelf al jaren Mustang dus ik ken de auto van haver tot gort. Ik begrijp dat voor u, als Mustang fan, uw auto meer is dan een vervoermiddel en behandel haar dan ook met respect. Of het nu gaat om oud of nieuw, reparatie of restauratie, schadeherstel of APK, uw Mustang is bij mij in goede en vertrouwde handen.

 

Mogelijke werkzaamheden

Mustang Country biedt allround service tegen een eerlijke prijs. Wij zijn specialist in onderhoud, las- en plaatwerk, reparatie en restauratie van uw Mustang.
Wilt u de auto winterklaar laten maken? Of bent u juist op zoek naar hét adres voor die voorjaarsbeurt? Wij helpen en houden u graag op weg, het hele jaar door! Of het nu om een grote of kleine klus gaat, wij staan voor open, eerlijke bedrijfsvoering en leveren ambachtelijk maatwerk.

De koffie staat klaar

Uiteraard krijgt u het beste beeld van onze werkwijze, wanneer u met eigen ogen onze werkplaats en manier van werken bekijkt. U bent daartoe van harte welkom, dus wilt u meer informatie of gewoon even kennismaken, laat het ons even weten en wij zorgen dat de koffie klaar staat.

Oldtimers

Liefde groeit met de jaren, maar ouderdom komt met gebreken. Geeft niets, want er is geen probleem wat wij niet kunnen fixen. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, deel- of totaalrestauratie, wij draaien onze hand er niet voor om.
Onderhoud bij oudere auto’s is een vak apart en wij kijken dus net even verder dan een reguliere garage. Zo inspecteren wij naast het plaatwerk, de motor, olie, compressie en het uitlaatsysteem ook andere zaken. Rubbers op leeftijd moeten bijvoorbeeld goed in de gaten worden gehouden en op tijd worden vervangen. Controle van slangen, koppelstukken en ophanging is bij ons een ingesleten gewoonte die teleurstellingen onderweg zal voorkomen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het demonteren, stralen, spuiten en opnieuw opbouwen van uw oldtimer. Desgewenst gebruiken wij gereviseerde onderdelen, maar uiteraard houden wij bij het moderniseren van uw ‘ride’ rekening met het originele uiterlijk. Hierbij gaan wij uit van mogelijkheden en niet van beperkingen. Of het dus gaat om moderniseren van uw remmen of montage van een modern blok met injectie en elektronische automaat met overdrive: alles is mogelijk!

Youngtimers

Wij werken met even veel liefde en respect aan nieuwe modellen als aan oldtimers. Dit betekent dat u ook met uw moderne Mustang bij ons aan het juiste adres bent. Wij beschikken bijvoorbeeld over de juiste computers om uw bolide uit te lezen of te resetten en bovendien zijn wij gecertificeerd om APK uit te voeren.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Schade aan uw Mustang, u moet er waarschijnlijk niet aan denken. Mocht het onverhoopt toch een keer voorkomen, dan hoeft u er echter niet lang mee rond te rijden. Ook voor vakkundig schadeherstel kunt u bij ons terecht. Of het nu een classic of een moderne variant betreft, wij gaan voor u tot het gaatje om ervoor te zorgen dat het leed gauw geleden is en uw Mustang er weer uitziet als het paradepaardje dat ze van nature is.