Spring naar de hoofdinhoud

Oldtimers

Liefde groeit met de jaren, maar ouderdom komt met gebreken. Geeft niets, want er is geen probleem wat wij niet kunnen fixen. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, deel- of totaalrestauratie, wij draaien onze hand er niet voor om.
Onderhoud bij oudere auto’s is een vak apart en wij kijken dus net even verder dan een reguliere garage. Zo inspecteren wij naast het plaatwerk, de motor, olie, compressie en het uitlaatsysteem ook andere zaken. Rubbers op leeftijd moeten bijvoorbeeld goed in de gaten worden gehouden en op tijd worden vervangen. Controle van slangen, koppelstukken en ophanging is bij ons een ingesleten gewoonte die teleurstellingen onderweg zal voorkomen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het demonteren, stralen, spuiten en opnieuw opbouwen van uw oldtimer. Desgewenst gebruiken wij gereviseerde onderdelen, maar uiteraard houden wij bij het moderniseren van uw ‘ride’ rekening met het originele uiterlijk. Hierbij gaan wij uit van mogelijkheden en niet van beperkingen. Of het dus gaat om moderniseren van uw remmen of montage van een modern blok met injectie en elektronische automaat met overdrive: alles is mogelijk!
Youngtimers

Wij werken met even veel liefde en respect aan nieuwe modellen als aan oldtimers. Dit betekent dat u ook met uw moderne Mustang bij ons aan het juiste adres bent. Wij beschikken bijvoorbeeld over de juiste computers om uw bolide uit te lezen of te resetten en bovendien zijn wij gecertificeerd om APK uit te voeren.
Een ongeluk zit in een klein hoekje

Schade aan uw Mustang, u moet er waarschijnlijk niet aan denken. Mocht het onverhoopt toch een keer voorkomen, dan hoeft u er echter niet lang mee rond te rijden. Ook voor vakkundig schadeherstel kunt u bij ons terecht. Of het nu een classic of een moderne variant betreft, wij gaan voor u tot het gaatje om ervoor te zorgen dat het leed gauw geleden is en uw Mustang er weer uitziet als het paradepaardje dat ze van nature is.